Modalități de livrare și taxe de transport

LIVRARE

Pentru efectuarea comenzilor recomandam folosirea online a site-ului, deoarece astfel furnizati datele necesare pentru facturare si pentru expediere. Unele din produsele de pe site pot sa nu fie in stoc. Pentru cei care nu doresc sa se inregistreze, putem prelua comenzile si prin e-mail, la numarul de telefon specificat la „Contact„, dar nu raspundem pentru inadvertentele aparute prin indicarea incorecta a produsului pe care, de fapt, il doriti. De aceea insistam sa folositi procedura online, specificand exact atributele produsului dorit cat si cantitatea dorita.

Livrarea coletelor se face la adresa specificata de dumneavoastra la inregistrarea contului sau la o alta adresa specificat la comentarii.
Pentru expedierea produselor utilizam serviciul de curierat rapid, cu livrare in 24 ore.
Costul de expediere se calculeaza in functie de greutatea si dimensiunea coletului precum si de distanta. Cumparatorul achita cheltuielile de plata ramburs.

Daca in 2 zile lucratoare (luni – vineri) nu ati primit coletul, va rugam sa ne contactati sau sa contactati curierul, altfel veti achita taxele aferente intoarcerii coletului.

RETURNARE

In cazul in care primiti un produs care se dovedeste a fi defect, in perioada de garantie, acesta va fi returnat la adresa afisata pe site la „Contact„.

Conform legii, clientii nostri pot returna produsele timp de 14 zile de la data achizitiei iar rambursarea sumei achitate se va efectua in cel mult 5 zile lucratoare de la returul  produsului.

Va asiguram ca intentia noastra nu este de a va trimite voit un produs defect.
Dupa constatarea defectului de catre personalul nostru si numai daca sunt indeplinite conditiile de garantie (produsul sa fie utilizat conform indicatiilor producatorului, nu trebuie sa aiba urme de lovituri sau socuri de orice natura, imersie in lichide,eticheta de garantie rupta sau lipsa etc) precum si prezentarea certificatului de garantie stampilat de societatea noastra, produsul va fi inlocuit si trimis catre client pe cheltuiala noastra sau se va compensa valoarea acestuia sau se va returna suma platita pentru produs, mai putin cheltuielile de transport.

Atentie!

Returnarea produselor si prezentarea pentru remedierea in garantie se va face in ambalajul original, impreuna cu accesoriile cu care echipamentul a fost livrat de catre producator.

Garantia se pierde in cazul in care echipamentul este modificat de catre comparator (ex: modificarea cablurilor de alimentare, a accesoriilor, prezentarea urmelor de incercarea de reparare a produsului de personal necalificat s.a.m.d.).

Va rugam folositi pentru returnarea produselor in garantie serviciul de curierat care vi se pare mai ieftin si puteti achita aceasta cheltuiala. Orice colet trimis cu plata expeditiei la destinatie va fi refuzat de catre noi la primire.

Pentru a evita aceste inconveniente, noi facem eforturi pentru a testa (in limita posibilului) produsele inainte de trimitere. Produsele testate de noi au inscriptionat un „OK” pe ambalaj. Daca aveti probleme cu un astfel de produs (inscriptionat cu „OK”) va rugam sa testati si restul montajului dumneavoastra unde vreti sa-l folositi deoarece acest produs a fost sigur probat si a functionat.

DREPTURILE DVS. POTRIVIT O.G. 130/2000

In cazul in care ati achizitionat un produs prin intermediul aplicatiei online, si l-ati primit prin serviciul de curierat, aveti dreptul de a-l returna si de a primi inapoi suma achitata.

In aceasta situatie, returnarea trebuie sa aiba loc in cel mult 14 zile lucratoare de la primirea produsului de catre cumparator. Intentia de a returna produsul si de a primi pretul platit trebuie exprimata, prin e-mail, in intervalul de 14 zile aratat mai sus, si inainte de a trimite produsul.

Returnarea trebuie sa includa produsul astfel cum a fost el vandut, cu toate accesoriile si optionalele ce au fost incluse de catre producator si cumparate, potrivit facturii emise catre cumparator.

Returnarea produsului se va face in ambalajul original, cu sigiliile intacte.
Rambursarea sumei achitate se va efectua in cel mult 5 zile lucratoare de la primirea produsului, dupa verificarea indeplinirii conditiilor de mai sus.
Costul de returnare se va suporta de catre cumparator.